Spaghetti bianchi

Oftwel witte spaghetti, een voorgerecht voor 4 personen

200 gram spaghetti
Parmezaanse kaas, grof geraspt
2 tenen knoflook
beetje citroenrasp (biologisch)
mooie olijfolie
zout en zwarte peper uit de molen

Voor dit zeer eenvoudige en snelle voorgerecht verwarmt u vier diepe borden voor en kookt u de spaghetti al dente. Pers de knoflook uit en meng die met een flinke scheut olijfolie, de citroenrasp en een paar slagen zout in een kommetje. Niet teveel citroenrasp toevoegen, proeven en dan eventueel aanpassen.
Meng met de spaghetti, schep alles op de borden. Strooi de kaas erover en maal wat zwarte peper erop.

Recept van Anke de Bruijn

Dit bericht is geplaatst in Recepten. Bookmark de permalink.

Één reactie op Spaghetti bianchi

  1. Pingback: Peterse Kaas

Reacties zijn gesloten.