Kom gezellig langs in een van onze winkels in Houten en Zeist!

HET adres voor kaas in Zeist en Houten!

Kaasverkopers sinds 1986

Welkom bij Peterse Kaas, waar traditie en passie samenkomen in elke plak kaas. Het verhaal van Peterse Kaas begon in 1985, toen Gery Peterse, geïnspireerd door de kaashandelstraditie van zijn vrouw Conchita’s familie, besloot zijn eigen pad in de kaaswereld te bewandelen. Hun eerste winkel, geopend in 1986 in winkelcentrum De Clomp, was het begin van een smaakvolle reis.

Hartje centrum in Zeist​

Voorheuvel 4  |  Zeist

De derde en vierde generatie​

Lars, Sven, Gery en Conchita bij Peterse Kaas

Generaties van Smaak​

De Passie van Familie Peterse

De Familie Peterse al 40 jaar de specialist in binnen- en buitenlandse kaas

Door de jaren heen heeft Peterse Kaas zich ontwikkeld tot meer dan alleen een kaaswinkel. In 1992 openden we een vestiging in Houten, gevolgd door een derde winkel in Zeist in 2016. Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldige selectie van Hollandse en buitenlandse kazen, aangevuld met noten en zuidvruchten. We zijn trots op onze specialisatie in boerenkaas en blijven altijd op zoek naar nieuwe, unieke kazen en streekproducten.

Onze passie voor kwaliteit en vakmanschap maakt Peterse Kaas tot een favoriet bij zowel particulieren als de horeca in Zeist en omstreken. Kom langs en ontdek de rijke smaken en verhalen achter onze producten.

Kom langs in onze winkel

De lekkerste binnen- en buitenlandse kaas

Zoek je specifiek advies of heb je bijzondere wensen? Ons team staat met kennis en enthousiasme voor je klaar. Of je nu de perfecte kaasplank voor je evenement wilt samenstellen of tips nodig hebt over de beste kaascombinaties, we helpen je graag.

Horeca

Kazen voor elke toepassing. Compleet bij Peterse Kaas.

Bied je gasten iets unieks met ons ruim aanbod kazen, van Hollandse klassiekers tot internationale parels, afgestemd op elke chef. Voor de ideale kaas bij je wijn of een unieke touch in gerechten, vind je bij Peterse Kaas altijd kwaliteit en diversiteit.